Frågor och svar

Hur kan vi hjälpa till? Här hittar du några av de vanligast frågorna och svaren
hur det går till att få flygkompensation.

Vi kan ge råd om din berättighet till ekonomisk ersättning, som kan vara upp till 6500 kr - per person. Om du har ett giltigt krav lägger vi in ansökan på dina vägnar - och samlar in alla bevis som via våra stora historiska data.
Flygkompensation tar hand om allt svårt pappersarbete och tidskrävande kommunikation med flygbolagen. Att kompensera är aldrig lätt, men vi har kunskap och expertis för att göra det enkelt. Vi är säkra på att vi kommer att kämpa för dig varje steg på vägen.
Vår kunskap och erfarenhet av flygregler i kombination med vår envisa önskan om att flygbolagen kompenserar sina passagerare gör oss rätt att behandla ditt krav. Dessutom, jämfört med många av våra konkurrenter, har vi inga dolda avgifter och vår provision är alltid densamma. 24% oavsett om ärendet tas till domstol. Dessutom tar vi lägst serviceavgift i Sverige. Från början har vår filosofi alltid varit "ingen vinst - ingen avgift" vilket innebär att vi debiterar dig bara om vi kan få er ersättning.
Detta varierar, men vi försöker få din ersättning så fort vi kan. Vissa flygbolag svarar inom två till tre dagar - andra svarar inom fyra till sex veckor. Vissa svarar aldrig. Vi försöker alltid att få flygbolaget att svara. Om flygbolaget avvisar ditt kompensationsärende kommer våra advokater att bedöma ditt påstående och om möjligt, skicka det till det nationella verkställighetsorganet eller ta flygbolaget till domstol. Detta kan ta från sex månader till mer än ett år.
Ersättningen följer passageraren - inte vem betalat för biljetten. Om du är sen på affärsresa kan du som passagerare begära ersättning.
Om du tror att du har rätt till ersättning för ditt flygproblem och flygbolaget inte kommer att göra något åt det, oroa dig inte - vi kan eventuellt fortfarande hjälpa dig.

Skicka ditt krav till oss så ska vi se om vi kan hjälpa dig att få ersättning. Vi kommer att vidta alla nödvändiga åtgärder som att vidarebefordra ditt anspråk till inkassobyrån eller ta ditt ärende till domstol om flygbolaget vägrar att uppfylla sin lagliga skyldighet gentemot dig.

Vi är enklast, billigast och snabbast.

GÖR DET SJÄLV

Att söka ersättning är både krångligt och tar mycket av din dyrabara tid.

Få upp till 6.500 kr i kompensation.

Vi tar hand om allting och betalar direkt till ditt konto.

Vi tar hand om ditt ärende inom 24 h.

GÖR EN ANMÄLAN

ANLITA EN ADVOKAT

Att anlita en advokat kan bli en långdragen historia och kan kosta mer än vad det smakar.